Skip to main content

Ligconcert


De huidige drukke wereld eist veel van onze energie. Af en toe tot rust komen en geest en lichaam laten ontspannen is niet langer een luxe maar een noodzaak.

Tijdens ons ligconcert word je verwend met tal van klanken die invloed hebben op je lichaam en energie door deze in harmonieuze trilling te brengen. Zij brengen rust en ruimte waardoor je energie beter gaat stromen en zorgen voor een ultieme ontspannende ervaring. 

Resonantie werkt helend

Je lichaam bestaat voor 70% uit water en klanken zorgen ervoor dat je lichaamscellen mee resoneren. Dit ordent en harmoniseert je lichaam. De trillingen zoeken een weg doorheen je lichaam om zo tot balans te komen. Zij uiten zich zowel emotioneel, lichamelijk, mentaal als spiritueel.

Comfortabel liggend op een matje laat je de klanken naar binnen komen. Klank dringt door tot de diepere lagen van het bewustzijn en laten je tot innerlijke rust komen.

Zang en klank ligconcert

Naast het gebruik van de klassieke klankschalen, gongs, oceandrums, rainsticks, ... biedt dit ligconcert een extra dimensie.
De klank en trilling van een vleugelpiano, een frele sopraanstem en geleide meditatie zorgen voor de extra toets tijdens deze klankreis.

Marloes Vervaet, Yoga en Ayurveda coach, begeleid je tijdens de ganse klankreis.
Toon Spaepen zorgt voor de nodige trilling vanuit de piano.
Anja Van Engeland dringt met haar krachtige sopraanstem diep binnen.

Interesse om een ligconcert te organiseren voor uw personeel?

Een gezond personeelsbestand houdt rekening met het welzijn van zijn werknemers. Niet alleen lichamelijke gezondheid maar ook emotioneel evenwicht zijn belangrijk om zijn job goed uit te voeren. Stress en depressies zorgen jaarlijks voor miljoenen euro's productieviteitsverlies.

Een ligconcert voor je personeel kan een waardering zijn en bijdragen aan de emotionele gezondheid van de werknemers. Samen een ligconcert beleven verbetert het onderling contact en helpt relaties te bevorderden.