Agenda

2019


Zaterdag 12 januari
20u30

Voice meets violin

Voice meets violin

Met ‘Voice meets Violin’ speelt het Ataneres Ensemble een klassiek en gevarieerd programma. De interactie tussen sopraan Anja Van Engeland en viool – een meer dan aan elkaar gewaagd duet – staat centraal. Er komen zowel bekende aria’s als klassieke meesterwerken voor strijkorkest aan bod. De afwisseling tussen stijlen en bezettingen verheft het geheel tot een uiterst boeiend schouw- en luisterspel.

Het Ataneres Ensemble is een strijkorkest bestaande uit vijftien veelbelovende, professionele muzikanten. Het orkest staat onder de artistieke leiding van concertmeester Wim Spaepen (voorheen Frascati Symphonic) en werkt geregeld samen met bekende solisten, dirigenten en koren.

Verwacht u aan een programma met composities van A. Vivaldi, J.S. Bach, G. F. Handel, W.A. Mozart, P.I. Tchaikovsky , R. Strauss, J. Strauss en F. Lehár.

CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt

Tickets €18 - Abo/-26/+55: €15.

Tickets online reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.palethe.be


2018


Zaterdag 25 augustus
11u30

Lekker Klassiek Festival

Lekker Klassiek Festival

Studio 100 & De Schorre organiseren de 2de editie van het festival Lekker Klassiek.

Bij de eerste editie vorig jaar was het unieke concept dat klassieke muziek combineert met heerlijke gerechten op njam!-niveau een schot in de roos.

Ook dit jaar neemt Jef Neve de artistieke leiding over Lekker Klassiek op zich.

De muziekprogrammatie is dan ook opnieuw van hoog niveau: een combinatie van sterkhouders van vorig jaar en veelbelovende, nieuwe namen.

Net zoals vorig jaar zal u kunnen genieten van een grote verscheidenheid aan klassieke muziek en dit in al zijn vormen.

Zowel op de 2 podia met een waaier aan klassieke optredens als de kleinere optredens her en der verspreid over de festivalweide.

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom

Tickets online reserveren via lekkerklassiek.beZondag 10 juni
10u30

Zomer Aperitief Concert TastiVoce

Zomer Aperitief Concert

TastiVoce, het liedduo van Toon Spaepen en Anja Van Engeland nodigen uit.

Op het programma staan Franse en Spaanse liederen en piano-solowerk van o.a. Fauré, Hahn, Massenet, Delibes, De Falla, Valverde en Granados.

TastiVoce logo

Concertzaal Charlotte van der Seijs, Raadhuis, Dorp z/n, 3920 Lommel

Tickets €12 en kinder -12 gratis.

Tickets online reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.